USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинянин претендує на квартиру рідних, які колись здали його в інтернат

22 Січня 2022 17:09
Волинянин Роман Антонюк претендує на квартиру в центрі Луцька. Запевняє: це помешкання його бабусі, де він жив, поки його не віддали в інтернат, звідки під опіку взяли зовсім чужі люди.

Коли виріс, вирішив шукати рідних, звертався навіть у спеціальні телепередачі, аби розшукати хоч когось. Утім з’ясував, що всі повмирали – навіть рідний брат, заповіт на якого лишила бабуся. Додає: доступу до квартири немає, бо нею розпоряджається вже зовсім інша особа. На думку волинянина – цілком безпідставно, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Ключа від помешкання немає. Лише копії документів: план квартири та заповіт. За словами чоловіка, його склала покійна бабуся на Романового рідного брата Валерія, який, на відміну від нього, зростав біля неї. Чоловік не впевнений, чи встиг Валерій прийняти цю спадщину. Проте стверджує: після смерті його брата колишня дружина їхнього вже покійного дядька (тобто брата матері) забрала квартиру собі. Додає: вона тривалий час працювала у Волинському апеляційному суді.

«Коли я приїхав сюди, вона стояла отут на подвір’ї. Я попросив відчинити квартиру, бо то спадщина мого брата, яка має перейти до мене. Вона сказала: «Де ти взявся?», – провадить чоловік.

Каже, що в його дядька була дочка, яка народила сина Валентина, і ним, хоча той вже дорослий, нині опікується жінка, з якою він сперечається за квадратні метри.
Сусіди про сім’ю Антонюків пам’ятають, але говорять неохоче. Кажуть: померли давно, а мешканці в квартирі змінюються постійно, бо її здають.

Сама ж пані Людмила Антонюк пояснила: спадщина нотаріально оформлена на Валентина Антонюка – правнука померлої бабусі. Стосовно Романа, то каже, що не розуміє, як людина, яку опікували весь час інші люди, тепер претендує на цю квартиру. Більше того, сумнівається, що він має стосунок до цієї родини.

«Якщо він на щось претендує – хай показує, що він такий-то, прізвища бувають всякі розповсюджені. Хай звертається офіційно в суд, але не лякає і не надсилає голосові повідомлення, що спалить, перестріне і так далі», – каже жінка та запевняє, що квартиру не здає – вона стоїть зачинена.

Своєю чергою, Роман Антонюк налаштований судитися. Лише так, на його думку, можна буде відстояти своє право на квартиру бабусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Rgj Показати IP 22 Січня 2022 17:36
Читав рішення суду. Не міг зрозуміти. Як могла народитися дитина,якщо вона народилася після 12 місячного зникнення батька.
лучанка до Rgj Показати IP 23 Січня 2022 12:37
то читайте уважно
Hju до Rgj Показати IP 24 Січня 2022 09:53
від сусіда
В. Внутрішня безпека Показати IP 23 Січня 2022 18:07
А як то можна підробити документи, знаючи, що є дитина жива по інтернатах,прямий перший спадкоємець, на квартиру, там явний кримінал із підробленням документів на житло, дарма жіночка в апеляційному суді не пропрацювала
односельчанка до В. Внутрішня безпека Показати IP 25 Січня 2022 14:55
Протверізів,помив голову,одягнув сусіда куртку і вперед до людей мати діло. А що ті батьки,які взяли його в будинку малютки,погляділи,погралися,отримували гроші. А тепер не має грошей,то йди на чотири сторони. Він же був на Волині,а не десь за кордон вивезений. Хай офіційно звертається,а не робить шоу і перекручує факти. ще невдомо де він взяв ті документи
лучанка до односельчанка Показати IP 26 Січня 2022 13:30
спочатку купив би квіти на могили родичів, а тоді б ліз до людей. Якби щось було незаконно, то б давно перепродали квартиру...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus