USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин просить у Януковича 5 мільйонів

15 Січня 2014 17:25
Мешканець Нововолинська Віктор Карплюк звернувся до Президента України Віктора Януковича з проханням виділити Іваничівському району 5 мільйонів долларів на будівництво ферм. Про це повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Зокрема, волинянин у своєму зверненні наголосив, що на Волині зупинено п'ять молокозаводів, ферми великої рогатої худоби в селах зруйновані, село без роботи; натомість на Волинь завозять молочні продукти з Херсонщини, Полтавщини, Сумщини.

Щоб ліквідувати цю молочну прогалину, волинянин розробив бізнес план. «Через 10 років кошти будуть повернуті. Всі податки будуть сплачуватись. Появляться робочі місця, село почне працювати та жити. Ферми побудують в 15 селах. Триста робочих місць. Заробіток 1,5 - 3 тисячі гривень/місяць.

Звертаюсь до голови Нововолинської міськради Сапожнікова В.Б., а також до районної ради Іваничівського р-ну щоб звернулись разом з головою облдержадміністарції Клімчуком Б.П. до Президента України В.Ф. Януковича, щоб уряд виділив кошти в сумі 5 мільйонів для будівництва ферм В.Р.Х. в Іваничівському районі.

Віктор Федорович, якщо ви не почуєте мене, а ваш уряд не виділить Іваничівському району 5 мільйонів долларів на будівництво ферм В.Р.Х., я звернусь до Міжнародного банку реконструкцій і розвитку», - пише Віктор Карплюк.



ПОВНИЙ ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ

Україна має родючу землю, яка заростає бур'яном. Україна має розширену залізницю, проте за кордоном закупляє «електрички». На Україні проживає працелюбний український народ, але роботу чомусь змушений шукати за кордоном! Країна живе у злиднях! Сорок років стажу — пенсія прожиткова. На мінімальну зарплатню можна тільки виживати!!! На ліки ціна піднебесна, Закон про медичне страхування не прийнятий. Більше людей помирає, чим народжується. Більше п'яти мільйонів українців покинули рідну землю шукаючи роботу...

Україна має Верховну раду, Президента з його адміністрацією, свій Уряд. Ці великі державні структури не створюють ні законів, а ні робочих місць. Турбуються тільки про себе, недоторканність, вседозволенність, кругова корупція, шикарне будівництво маєтків, дач, мисливських угідь.

Заможні держави Західної Європи запропонували Україні вступити у Євросоюз. Депутати, члени уряду, розробляли якісь постанови, Анна Герман і та, пересаджували комуністів на російські авто, вони були за митний союз. Прогресивна молодь, студенти, зібрались в Києві, щоб підтримати Президента в підписанні угоди з Євросоюзом. Перед виборами В.Ф. Янукович говорив: «Почую кожного». Він побив кожного, звинуватив, арештував і засудив. Від Євросоюзу вимагав 160 мільярдів євро, а з Росією зійшовся на 15 мільярдах доларів. Що Януковичу пообіцяв Путін, що він перебіг на сторону Росії — невідомо.

Росія виділила Україні 15 мільярдів доларів на розвиток власної економії. Необхідно розвивати промисловість. В Кореї закупили «електрички», які в дорозі замерзли! Пора виготовляти пасажирські вагони зовсім іншої конструкції. Низька посадка вагона. стійкіша рівновага. На колісну пару встановлювати два вагони. Вага вагона становитиме 10-12 т., а не 22 т. Стик рейок перекрити, стуку коліс на стиках не буде, колесо котитиметься плавно (маю креслення). Зменшиться витрата електроенергії, збільшиться швидкість (160-200 км./год.).

Пальне дороге. Фермеру потрібен електротрактор. Акумуляторна батарея, що використовується для шахтних електровозів служить 12-15 років. Таку батарею встановити на колісний трактор Т-20, сорок кінських сил. Сім годин роботи, 8-10 годин зарядка. Безцінна знахідка для фермера і літом, і зимою.

На Волині зупинено п'ять молокозаводів. Ферми В.Р.Х. в селах зруйновані, село без роботи. На Волинь завозять молочні продукти з Херсонщини, Полтавщини, Сумщини — дуже велика економія!!! Волинь багата дощами, великі сіножаті, багато річок, озер, трава росте в пояс. На Волині вигідно тримати ферми В.Р.Х. В Нововолинську проживають шахтарі, їм потрібно (щоб мати здоров'я) не тільки м'ясо, а й молоко. Діти, наше покоління росте, вживають різні йогурти. Щоб ліквідувати цю молочну прогалину, розробив бізнес план. Завіз у Києв міністерство АПУ, адміністрацію Президента, губернатору Волині Б.П. Клімчуку. Горбенко відповів, що десь щось будується. Із 15 мільярдів виділити 500 мільйонів доларів. За ці кошти побудуються ферми В.Р.Х. в 10-12 областях. Щоб забезпечити Нововолинськ молоком, виділити Іваничівському району 5 мільйонів доларів. Через 10 років кошти будуть повернуті. Всі податки будуть сплачуватись. Появляться робочі місця, село почне працювати та жити. Ферми побудують в 15 селах. Триста робочих місць. Заробіток 1,5 - 3 тисячі гривень/місяць.

Звертаюсь до голови Нововолинської міськради Сапожнікова В.Б., а також до районної ради Іваничівського р-ну щоб звернулись разом з головою облдержадміністарції Клімчуком Б.П. до Президента України В.Ф. Януковича, щоб уряд виділив кошти в сумі 5 мільйонів для будівництва ферм В.Р.Х. в Іваничівському районі.

Віктор Федорович, якщо ви не почуєте мене, а ваш уряд не виділить Іваничівському району 5 мільйонів долларів на будівництво ферм В.Р.Х., я звернусь до Міжнародного банку реконструкцій і розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 15 Січня 2014 17:49
Якщо не можеш взяти 5 мільйонів, то не зможеш організувати та налагодити бізнес. У невдах завжди президент та держава виннні.
TheРоман до дідо Показати IP 15 Січня 2014 18:04
Не згодний з вами, в державі де створені антиумови для бізнесу, то невдахами виходять більшість, лише одиницям вдається досягти успіху... ІМХО
дідо до TheРоман Показати IP 15 Січня 2014 18:21
Тоді виїзджайте у іншу державу. Кордони відкриті.
Вже до дідо Показати IP 15 Січня 2014 19:12
Всі з розумом вже виїхали, інші в процесі, а тут залишаться всі бізнес- прихвостні ідіотобізнеса в кого самі шершаві язики і вазіліноавтоматозмащуванеочко. Ну і зазвичай чиновнича братія і наглядачі. Друкуємо гроші, а що далі???? Ну кому таке дурне майбутнє потрібне- по кругу, як білки гонемось.
дідо до Вже Показати IP 15 Січня 2014 19:16
Ну? ви все самі сказали. Який дурний дасть 5 мільйонів у таких умовах ?
що Показати IP 15 Січня 2014 19:35
можна побудувати за п"ять мільйонів?,одного корівника не вийде,комбайн коштував два мільйони ще при Ющенку,а зараз і не знаю.
Ліпіни Показати IP 15 Січня 2014 20:31
Наш клієнт. Палата "Інвесторів-5-тимільйонників" готова. Поруч палати "Наполеонів" та "Майдаунів".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus