USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин став чемпіоном України з рукопашного бою

7 Червня 2021 21:55
3-5 червня 2021 року в місті Києві пройшов чемпіонат України з рукопашного бою серед юнаків. Спортивне дійство зібрало понад 600 хлопців та дівчат віком від 10 до 15 років із 18 областей нашої держави.

Змагання відбувались у двох розділах: «легкий контакт» (дозволена лише ударна техніка) та «дозований контакт» (дозволена ударна та бірцівська техніка, больові та задушливі прийоми в партері).

Волинську область на Чемпіонаті України представляли спортсмени ВРФРБ «РУБІЖ», ВРКРБ «Інсайт», ВОСК «Магістр», БК «Bushido». Цьогорічне спортивне випробування виявилося не з легких: майже у кожній ваговій категорії було понад 20 учасників – переможців обласних чемпіонатів, які прибули із великим бажанням завоювати ще й трофеї всеукраїнського рівня. Тому всі поєдинки проходили у напруженій та безкомпромісній боротьбі.

У підсумку спортивного протистояння срібну нагороду Чемпіонату України з рукопашного бою в розділі «легкий контакт» здобув Ярмолюк Даниїл (ВОСК «Магістр»).

В розділі «дозований контакт» результати волинських спортсменів виявилися більш вагомими. Так, бронзові нагороди змагань у своїх віко-вагових категоріях здобули: Рижук Максим, Сацюк Максим, Федина Дмитро (БК «Bushido»), Наталіч Дмитро (ВРКРБ «Інсайт»). На другу сходинку п’єдесталу зійшли Накоскін Андрій (ВРКРБ «Інсайт»), Ярмолюк Даниїл (ВОСК «Магістр») та Ващук Володимир (БК «Bushido»). Золоту нагороду та титул чемпіона здобув Солонінка Максим (ВОСК «Магістр»).
Бажаємо подальших успіхів нашим переможцям та не зупинятися на досягнутому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus