USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин став «другим» з понад сотні гонщиків-екстремалів з усієї України

22 Листопада 2017 17:32
Шачанин Андрій Печук зайняв друге місце в заключному шостому етапі чемпіонату України для квадроциклів "Ukrainian Cross-Country" серед дорослих та юніорів, інформує Район. Шацьк.

Змагання, які відбувалися в суботу, 18 листопада, в місті Умань Черкаської області, запам'яталися затятому гонщику високим рівнем організації та екстремальною трасою. Круті підйоми і спуски, небезпечні лісові ділянки, каміння, круті повороти, прірви з обох боків - емоції в учасників зашкалювали.

Зі слів Андрія, був момент, коли квадроцикл ледь не перекинувся. Проте небезпека його не лякає, навпаки, загартовує дух і вчить знаходити вихід з будь-яких ситуацій. Так, влітку Андрій Печук став другим у найвидовищніших і найскладніших перегонах позашляхової техніки «Gorgan Trophy '17», які відбувалися в Карпатах.

У змаганнях в Умані взяли участь 126 гонщиків з усіх куточків України.

«Перспективний спортсмен, який цього року показує в своєму класі надзвичайні результати і має всі шанси стати грізним суперником для лідерів перегонів», – так охарактеризували Андрія організатори змагань, вручаючи йому заслужену нагороду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus