USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинянин викрав авто і врізався ним в паркан

1 Серпня 2019 17:47
Учора, 31 липня, до поліції із заявою звернуся 26-річний житель Львівської області. Чоловік повідомив, що у нього викрали автомобіль «ВАЗ -2105», котрий він залишив на узбіччі дороги у селі Кутрів Горохівського району. Ключі від транспортного засобу знаходилися у власника, двері автомобіля він не зачинив, інформує поліція Волині.

Невдовзі співробітники групи реагування патрульної поліції знайшли даний транспортний засіб у місті Берестечко цього ж району. Викрадач потрапив на ньому у ДТП – врізався у паркан. Легковик зазнав незначних механічних ушкоджень.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 25-річний житель Горохівського району. Транспортний засіб поліція вилучила та повернула власнику.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ноги- Показати IP 1 Серпня 2019 17:52
босі ,спина в глині ,а я хлопець із Волині!
Не ображайтесь ! Показати IP 1 Серпня 2019 19:44
Журналісти ! Який же то в біса паркан ? Розкриваючи тему - користуйтесь професійним термінологічним словником, не вистачає знань, ерудиції , досвіду- то питайте в людей. Вже ліпше напишіть - фарбований охрою пліт, плетений, але не з ліщини, а з металевого профілю, з вигібусами і завитками , який стає на перешкоді пішоходам - порушникам ПДР переходити дорогу, де заманеться ! Для вас, - що міст, що шляхопровід - одно і то саме. Для вас і турнікет і паркан - одно і то саме. Б'юсь об заклад, що ви далеко не факультет журналістики у Львові чи Києві закінчували. Десь, напевно, ближче щось . Якщо видалите комент - то попав в десятку !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus