USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин за 2500 доларів виготовляв фальшиві довідки для виїзду ухилянтів за кордон

29 Листопада 2022 14:26
Волинянин виготовив своєму знайомому фальшиве заключення про непридатність до військової служби, однак на кордоні підробку помітили правоохоронці, інформує поліція Волині.

Слідчі відділення поліції №1 (м. Любомль) спільно з працівниками карного розшуку, оперативниками міграційної поліції, за процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури, викрили 35-річного жителя Рованців у сприянні незаконного переправлення осіб через державний кордон України та підробленні офіційних документів.

Як з’ясувалося, зловмисник домовився із 23-річним волинянином про виготовлення фальшивих документів, що, попри заборону, допоможуть йому виїхати до Польщі. За таку послугу він забажав 2500 доларів США.

Частину коштів зловмисник отримав наперед, а решту – під час передачі підробленого висновку медичної комісії.

Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання чергового грошового траншу.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання та перебування ділка проведено санкціоновані обшуки, вилучено 80 печаток, 23 штампи, бланки медичних довідок, грошові кошти.

Уже відомо про більш, ніж 5 фактів протиправної діяльності чоловіка.

Йому оголосили про підозру за ч. 3 ст. 332 (Організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинене з корисливих мотивів) та ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 29 Листопада 2022 15:39
От гамнюк!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus