USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянина, який через ревнощі вбив дружину, засудили на 3 роки тюрми

18 Січня 2021 17:23
На Волині чоловік через ревнощі побив до смерті матір своїх чотирьох дітей. Йому загрожує 3 роки позбавлення волі. Прокурори наполягатимуть на більш суворому покаранні.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

Рожищенський відділ Маневицької місцевої прокуратури оскаржить в апеляційному порядку вирок Рожищенського районного суду, яким 41-річному волинянину, визнаному винним у заподіянні дружині тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілої, призначено покарання у виді трьох років позбавлення волі.

Удень 07 жовтня 2020 року нетверезий чоловік у власній оселі в селі Берегове через ревнощі жорстоко побив матір своїх чотирьох дітей. Жінка померла.

Чоловік же щиро розкаявся у скоєному, активно сприяв розкриттю злочину, і суд призначив йому покарання більш м'яке, ніж передбачено за таке правопорушення санкцією ч.2 ст. 121 КК України.

Читати також: «Отелло по-волинськи»: за два місяці у сусідніх селах області – два вбивства через ревнощі

Оскаржуючи вирок в апеляційній інстанції, прокурори наполягатимуть на суворішому покаранні для обвинуваченого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus