USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинянина, який незаконно рубав ліс, перебуваючи під домашнім арештом, візьмуть під варту

9 Серпня 2019 16:30
Мешканець селища Цумань, який, перебуваючи під домашнім арештом, незаконно рубав дуби, тепер перебуватиме під вартою.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

За наполегливої позиції прокурорів Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури 28-річного мешканця смт. Цумань, підозрюваного у хуліганстві із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, який, перебуваючи під домашнім арештом, вчинив новий злочин, взято під варту.

Увечері 18 червня 2019 року молодик у рідному селищі, втрутившись у конфлікт двох громадян, завдав півтора десятка ударів металевою дубинкою одному з них, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Чоловікові було повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину й суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Кілька разів працівники поліції, перевіряючи виконання громадянином запобіжного заходу, фіксували його відсутність вдома.

Уночі ж 08 серпня 2019 року працівники Державного підприємства «Цуманське лісове господарство» виявили факт незаконної порубки двох дубів у Сильненському лісництві. За кермом транспортного засобу, на який були завантажені колоди, перебував підозрюваний.

За клопотанням прокуратури йому змінено запобіжний захід на тримання під вартою.

До речі, у Ківерцівському районному суді перебуває ще і кримінальне провадження про вчинення цим громадянином втручання в діяльність працівника правоохоронного органу та умисне заподіяння ним тілесних ушкоджень правоохоронцю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus