USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

20-річного волинянина судитимуть за незаконні рубки дерев у лісі

2 Червня 2021 23:18
Волинянин постане перед судом за незаконні рубки дерев у лісі, якими державі завдано шкоди на понад 120 тисяч гривень.

Про це повідомляє прокуратура області.

Луцька окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинену 20-річним волинянином неодноразову незаконну порубку дерев у лісі, якою заподіяно істотну шкоду (ч. ч. 1, 2 ст. 246 КК України).

Слідство встановило, що впродовж двох днів у квітні 2021 року житель села Котів Луцького району незаконно зрубав 14 вільх на території Ківерцівського лісового господарства, завдавши інтересам держави матеріальної шкоди на понад 120 тисяч гривень.

Незаконні дії чоловіка виявили працівниками лісової охорони ДП «Ківерцівське лісове господарство» і невдовзі він постане перед судом.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч. 2 ст. 246 КК України, незаконна порубка дерев у лісах, вчинена повторно, карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 3 Червня 2021 05:08
а вирубка Карпат виключно в інтересах держави проводиться.......найшли пацана щоб показника зліпити...позорище

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus