USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянина, який вбив у Києві двох дівчат, засудили до довічного ув'язнення

20 Червня 2022 19:13
Волинянин та його спільниця, обвинувачені у жорстокому вбивстві двох дівчат у Києві в січні 2020 року, отримали судові вироки – довічне ув’язнення і 13 років в’язниці.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

34-річного волинянина Сергія Ксьондзика, який родом із села Любитів Ковельського району, правоохоронці затримали вранці 6 січня 2020 року на залізничному вокзалі Одеси. Тіла вбитих дівчат, 16 та 19 років, знайшли в київській квартирі на балконі у шафі. Їхні трупи були зв'язані скотчем. 7 січня поліція провела слідчі дії в квартирі, де відбулося вбивство.

Читати ще: Волинянин, який вбив дівчат у Києві, намагався скоїти схожий злочин у Львові
За результатом судового розгляду 20 червня чоловіка засуджено до довічного позбавлення волі, його спільницю – до 13 років позбавлення волі.
Обвинувачені перебувають під вартою.

Чоловік повністю не визнав свою провину, а його спільниця визнала себе винною за звинуваченням у грабежі, але не в убивстві.

Також суд задовольнив цивільний позов потерпілих про відшкодування моральної шкоди у розмірі 1 мільйон гривень, які будуть стягнуті з обвинувачених порівно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 22 Червня 2022 08:13
А тепер поясніть чому падризі тільки 13?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus