USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція провела слідчі дії з волинянином, якого підозрюють у жорстокому вбивстві двох дівчат у Києві

7 Січня 2020 23:11
Поліція провела слідчі дії в квартирі, в якій 4 січня виявили тіла двох убитих молодих дівчат.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Мешканці столичної багатоповерхівки не на камеру розповіли, що бачили як правоохоронці заносили манекен та заводили підозрюваного у вбивстві дівчат уродженця Волині в квартиру, де знайшли тіла. Журналістів усередину правоохоронці не пустили, коментувати щось на місці відмовились.

У пресслужбі поліції лише повідомили, що завтра обиратимуть запобіжний захід підозрюваному. Слідчі дії тривали близько трьох годин, після цього підозрюваного в кайданках з під'їзду вивели озброєні автоматами поліцейські.
Як повідомлялося, уродженець Ковельщини Сергій Ксьондзик, якого підозрюють у вбивстві на київському Подолі двох дівчат, свого часу відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої і не повертав багатотисячні позики.

34-річного волинянина, який родом із села Любитів Ковельського району, правоохоронці затримали вранці 6 січня на залізничному вокзалі Одеси. Тіла вбитих дівчат, 16 та 19 років, знайшли в київській квартирі на балконі у шафі. Їхні трупи були зв'язані скотчем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus