USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянина, який вивіз за село і побив до смерті односельця, взяли під варту

2 Вересня 2020 13:16
Суд задовольнив підтримане прокурорами Любешівського відділу Маневицької місцевої прокуратури клопотання слідчих та обрав 32-річному жителю села Люб'язь, підозрюваному у незаконному позбавленні волі та умисному убивстві (ч.2 ст. 146, ч.1 ст. 115 КК України), запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Слідство вважає, що увечері 29 серпня 2020 року чоловік виманив із обійстя 38-річного односельця, якого підозрював в інтимному зв’язку зі своєю дружиною, силою запхнув його в багажник авто, вивіз за село й побив до смерті.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування. Встановлюється причетність до вчинення злочину ще однієї особи.

Довідково: санкцією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України за умисне #вбивство передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus