USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Погрожував убити: волинянина судитимуть за зґвалтування 18-річної односельчанки

17 Серпня 2022 19:01
Волинянин постане перед судом за зґвалтування і погрозу убивством.

Ковельська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про зґвалтування 49-річним жителем одного з сіл Головненської територіальної громади 18-річної односельчанки, заподіяння їй тілесних ушкоджень та погрозу потерпілій убивством (1 ст. 152 ч.1 ст. 125 ч.1 ст. 129 КК України). Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Слідство встановило, що пізно увечері 19 червня 2022 року чоловік поблизу недіючого підприємства напав на дівчину та, застосувавши насильство й погрожуючи убивством, зґвалтував.

Наступного дня його затримали й суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят днів без можливості внесення застави. Невдовзі обвинувачений постане перед судом.

Читати ще: У Луцькому районі п'яний чоловік зґвалтував 14-річну дівчину

Згідно з санкцією ч. 1 ст. 152 КК України, зґвалтування карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus