USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинянину, який наїхав на поліцейського бусом з краденою деревиною, загрожує до 5 років тюрми

28 Травня 2022 12:32
Волинянину, який наїхав на поліцейського автівкою з краденою деревиною, загрожує до п’яти років позбавлення волі. Учора обвинувальний акт скеровано до суду.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, що подія трапилась 29 березня на Маневиччині. Співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили Volkswagen Transporter. Під час перевірки з’ясувалося, що водій перевозив лісопродукцію невідомого походження без належних документів.

Під час оформлення матеріалів до молодика приєдналася «група підтримки». Один із чоловіків, 58-річний місцевий мешканець, сів за кермо автомобіля та, намагаючись втекти, скоїв наїзд на одного із поліцейських, а іншому травмував передпліччя.

Аби зупинити порушника, правоохоронець застосував автоматичну зброю, здійснивши попереджувальний вистріл у повітря.

Зловмисника відразу ж затримали в порядку ст. 208 КПК України. Транспортний засіб вилучили, а деревину помістили на відповідальне зберігання.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатого за ч. 2 ст. 345 КК України, завершено, обвинувальний акт скеровано для розгляду суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Суддя дредд Показати IP 28 Травня 2022 13:33
Такому бикові п'ять років мало. Авто забрати до армії, а бика відправити окопи рити
555 Показати IP 28 Травня 2022 20:44
Воно і окоп не схоче рити, тож окрема каста - дубокради. Тут треба було не в повітря стріляти а коліно прострілити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus