USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянину, який розгулював з 6-ма гранатами, повідомили про підозру

12 Жовтня 2017 17:31
Слідчі Ківерцівського відділу поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури оголосили 24-річному волинянину про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами. Чоловікові загрожує від до трьох до семи років позбавлення волі.

Про це інормують і прес-службі поліції області.

Нагадаємо, що у вересні, поблизу села Муравище Ківерцівського району під час поверхневого огляду жителя цього ж району співробітники групи реагування патрульної поліції виявили реактивну протитанкову гранату «РПГ-18», чотири підствольні гранати «ВОГ – 25» та предмет схожий на учбово-практичну гранату «ВУС – 17».

На місце пригоди прибули співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області, які вилучили дані предмети та забезпечили їх транспортування до кімнати зберігання вибухових матеріалів.

Нині, слідчі Ківерцівського відділу поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури оголосили 24-річному жителю району про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus