USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянину, який загинув на сході, відкрили пам'ятник у Дніпрі

12 Серпня 2019 15:19
У Дніпрі відкрили пам'ятник волинянину Сергію Цепуху, який загинув в зоні АТО.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла заступниця директора департаменту соціального захисту та у справах ветеранів АТО Дніпровської міськради Юлія Дмитрова, передає Дніпроград.

Солдат 28-ї ОМБ Сергій Цепух із Видертої Камінь-Каширського району загинув від кулі снайпера вночі 10 серпня 2018 року поблизу Мар'їнки. Боєць чергував на спостережному пункті. Куля потрапила йому в обличчя.

Пам'ятник волинянину відкрили на території Центру управління та оповіщення повітряного командування «Схід». Він захищав Україну у складі однієї з механізованих бригад Сухопутних військ.

Сергій Цепух був фельдшером, старшим сержантом військової служби за контрактом. Бійця посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

На відкриття пам'ятнику бійцю прийшли військовослужбовці, волонтери, представники влади та духівництва. Хвилиною мовчання вони вшанували пам’ять усіх, хто поліг у бою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus