USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Волинянину за побиття до смерті дружини загрожує до 10 років

27 Лютого 2018 15:30
У селі Бірки Любешівського району 47-річний місцевий житель вдома наніс 36-річній дружині тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до смерті потерпілої. Поліція затримала правопорушника. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, інформує прес-служба волинської поліції.

Інцидент трапився в неділю ввечері. Під час сварки 47-річний житель села Бірки Любешівського району побив свою 36-річну дружину. Уніч на понеділок внаслідок завданих тяжких тілесних ушкоджень жінка померла.

Поліцейські затримали правопорушника в порядку ст.208 КПК України.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Жахи Показати IP 27 Лютого 2018 15:36
— Пийте українці! Тверезі Ви нікому не потрібні. А ще краще: маєте здохнути. Щоб звільнити територію. Яка готується для продажу за борги. Задля такої благої цілі теж із зомбоящика будете чути про »чоловічу радість», »п’єш-як дихаєш», »сила зерна», »чоловіки люблять натуральність» і т.д. — Будьте бідні українці! Бо заможні та незалежні Ви нікому не потрібні. Маєте стояти на колінах та молитися на тарілку супу та субсидію. А господарі на Вас знайдуться. Бо мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне лайно. І мінімум розвиткових і корисних програм. — Бійтеся українці! Маєте бути послушними та боятися вийти з хати. Через те із зомбоящика максимально будете чути, де хто застрілився чи повісився. Максимум негативу. Ось такі реалії… Маємо самі рятуватися у цьому вирі. Щоб не зникнути. У цей непростий час має бути більше позитиву. Щоб вселити людям надію на краще. Має бути пропаганда здорового способу життя, міцної сім’ї. Має бути фінансова просвіта населення. В центрі уваги має стати людина.
От мля до Жахи Показати IP 27 Лютого 2018 17:09
має бути ЗАКОН, який реально захищає жінок і дітей від озвірілих чоловіків, має бути ЗАКОН, який зобов"язує батька реально забезпечувати свою дитину до повноліття, має бути ЗАКОН який реально не дозволить викинути жінку з дитиною з хати на вулицю, навіть якщо хата належить чоловіку і ці ЗАКОНИ мають бути в дії, як в цивілізованих країнах, і в усіх інших аспектах мають бути розумні виважені закони і діяти а не лише прописані на папері, а не ваші дурні сопливі бла-бла-бла про позитив на голому місці.
Для мля бля Показати IP 27 Лютого 2018 17:59
Для пяниць і наркоманів немає нічого святого і законів
Так є Показати IP 27 Лютого 2018 18:38
Для алкоголіків та наркоманів немає ні державних ні Божих законів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus