USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Раніше судимого волинянина, який побив до смерті матір, взяли під варту

27 Липня 2021 15:12
Волинянина, який до смерті побив матір, взяли під варту.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

За наполегливої позиції прокурорів Камінь-Каширської окружної прокуратури Маневицький районний суд обрав 35-річному жителю селища Маневичі, підозрюваному у заподіянні матері тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили її смерть (ч.2 ст. 121 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів без можливості внесення застави.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 22 липня 2021 року нетверезий чоловік, який щойно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за побиття до смерті батька, під час сварки жорстоко побив матір, заподіявши їй травм, від яких вона померла.

Зауважимо, що санкцією ч.2 ст. 121 КК України за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus