USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинська лижниця здобула «бронзу» на чемпіонаті світу в Канаді

19 Лютого 2019 19:55
Ще одну перемогу на чемпіонаті світу з зимових видів спорту, що з 8 по 26 лютого відбувається в канадійському місті Прінс-Джорджна, здобула наша землячка Богдана Конашук.

Про це повідомили відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

А саме, в лижних перегонах у спринті на дистанції 1,5 км спортсменка виборола «бронзу» та виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Слід зауважити, що спортсменка є майстром спорту України (біатлон–ураження опорно-рухового апарату, 2016 р.), учасницею ХІІ зимових Паралімпійських ігор (Південна Корея, 2018 р.), чемпіонатів та Кубків світу з зимових видів спорту.

До слова, днями волинянка Юлія Батенкова-Бауман на цьому ж чемпіонаті світу здобула «срібло» в біатлоні на дистанції 10 км.

«Тож, вітаємо обидвох спортсменок із перемогами та бажаємо й далі наполегливо тренуватися, здобувати нові спортивні висоти, а для нас волинян – бути гарним прикладом незламності та сили духу», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, на чемпіонаті світу з зимових видів спорту (УОРА, вади зору, ІІ ранг) виборола «срібло» Юлія Батенкова-Бауман. Волинянка завоювала перемогу в біатлоні на дистанції 10 км, повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus