USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська обласна рада може працювати дистанційно

20 Березня 2020 13:52
Волинська обласна рада працюватиме в онлайн-режимі. Ці зміни діятимуть у разі запровадження надзвичайного стану.

Про це йшлося 20 березня під час позачергового засідання 30-ї сесії Волинської обласної ради.

Відповідну пропозицію внесла голова облради Ірина Вахович. Вона запропонувала розглянути проєкт рішення про забезпечення безперебійної роботи Волинської обласної ради. Депутати підтримали проєкт рішення.

Отож, у випадку запровадження надзвичайного стану Волинська обласна рада проводитиме засідання в онлайн-режимі. Дистанційно відбуватимуться, зокрема, засідання постійних комісій і сесії. Безперебійна робота ради забезпечуватиметься через мережу інтернет.

Заступник керівника виконавчого апарату – керуючий справами Волинської обласної ради Дмитро Дубняк в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини зазначив, що у випадку необхідності роботу комісій можуть забезпечити за допомогою Skype-зв’язку, а що стосується сесій, то їх можуть проводити шляхом організації спільного онлайн-чату. Всі рішення сесії матимуть ту ж юридичну силу, зі сторони Закону Волиньрада в цьому випадку не обмежена.

«Це рішення дуже на часі, особливо в карантинних умовах. Адже в цьому випадку немає необхідності збиратись в одному приміщенні та наражати одне одного на потенційну небезпеку, також ми виграємо в оперативності прийняття рішень. Є депутати, яким добиратись до Луцька на сесію з районів – годину, а то й більше, для них це теж одночасний плюс», – зазначив Дмитро Дубняк.

Нагадаємо, що на позачерговій сесії депутати підтримали рішення про виділення 60 мільйонів гривень обласній клінічній лікарні на боротьбу з коронавірусом та звернулися до міських і районних рад із пропозицією виділяти кошти на боротьбу з епідемією та спрямовувати їх як міжбюджетні трансфери обласному бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отакої Показати IP 21 Березня 2020 07:39
І де це прописано,в яких законах,що ви "несете".
П до отакої Показати IP 21 Березня 2020 12:59
Самі придумали, їм закони не писані,вони ж "уми"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus