USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинська область не готова до переходу на другий етап карантину, – Степанов

20 Травня 2020 10:53
Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив, що до переходу на другий етап карантину Чернівецька, Волинська та Рівненська області ще не готові.

Про це він сказав під час брифінгу, передає Еспресо.TV.

«На засіданні уряду буде представлений той документ, який передбачає адаптивний карантин. Адаптивний карантин передбачає, що є критерії. І якщо їх проходить область, то є пом’якшення. Якщо ці критерії перевищуються – захворюваності, заповненості ліжок, кількості тестувань, то тоді область не переходить в інший етап. Ці показники будуть визначатися станом на 21 травня. Станом на 18 травня не готові до переходу на другий етап карантину в основному області, які розташовані в західних регіонах України – Чернівецька, Волинська, Рівненська та інші», – сказав міністр.

Він зазначив, що рішення буде прийматися перед переходом в другий етап.

Як повідомлялося, станом на ранок 20 травня на Волині зафіксували 41 новий випадок коронавірусної хвороби, 4 людей померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 20 Травня 2020 13:46
Я так розумію, що основна причина в нашій області - недостатнє тестування, бо такої кількості стаціонарних хворих як у Рівненській, Львівській і тим більше Чернівецькій області у нас немає. Але це ж проблема чиновників, які займаються організацією цього тестування, осб їм і протібно влаштувати "стимуляцію і перевірку на профпридатність". Чому через це мають страждати всі інші люди - бізнес, робітники, селяни, транспорт і т.д.?
Володимирович Показати IP 22 Травня 2020 17:24
Більше протестують - виявлять більше хворих. Основна проблема у нас - недотримання карантину. На пр. Молоді на дитячому майданчику купа дітей гуляє. Поряд в піцерії на літньому майданчику люди сидять. Результат - буде висока захворюваність, і ще довго не вийдемо з карантину...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus