USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська підприємиця увійшла до складу луцького виконкому

31 Березня 2023 18:19
У Луцькій міській раді внесли зміни до персонального складу виконавчого комітету. Членкинею виконкому стала приватна підприємиця Руслана Вознюк.

Про це йшлося 31 березня під час засідання Луцької міської ради. Депутати розглянули питання про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету Луцької міської ради».

Було вирішено внести зміни до персонального складу виконкому. Зі складу було виключено Зарадюка Ігоря Вадимовича.

Його місце посяде приватна підприємиця, керівниця громадської організації об’єднання українок «Яворина Волинь» Вознюк Руслана Адамівна.

Відзначимо, що відповідно до ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» затвердження персонального складу виконавчого комітету ради є виключно компетенцією міської ради, а пропозиції щодо персонального складу виконавчого комітету вносить на розгляд ради міський голова.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Горсовіт Показати IP 31 Березня 2023 19:21
Красіва така !
Радувець Ларіса до Горсовіт Показати IP 2 Квітня 2023 12:55
Неприємна особа.
Andrij Показати IP 2 Квітня 2023 08:39
Napevno i pachne dobre
Петро Показати IP 2 Квітня 2023 08:43
Чим вона буде там займатись - пропустим, але "підприємці" забажалось пенсії держслужбовця? Яким чином вона її "заробить" вже не важливо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus