USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Волинська школа дзюдо – у трійці найкращих у країні

1 Квітня 2019 15:27
Після вдалого виступу на чемпіонаті України серед юніорів в Дніпрі волинський осередок федерації дзюдо увійшов у трійку найкращих в державі.

«До ЧУ U-21 ми готувалися у військовому ліцею. Виступами всіх наших 13 спортсменів ми задоволені, бо серед хлопців, дівчат і в загальному рейтингу Волинь зайняла 4 командні місця. Нас випередили тільки великі міста з титулованими центрами дзюдо. Навіть господарів татамі – дніпрян – ми обійшли», – розповів директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич.

Раніше у 2019 році відбулися національні першості і у вікових групах U-18 та U-23. За кількістю залікових очок Волинь впевнено тримає третю позицію після Києва та Дніпропетровської області.

Ще декілька років тому волинський осередок робив більший акцент на дитячий сегмент. Нині в області підросли і дорослі спортсмени.

«Зараз ми всіх наших спортсменів залишаємо. Стараємося з районів нікого не віддавати. Як результат – у нас виросла хороша доросла команда. Спостерігається тенденція, що вона краще виступає, ніж 14-16-річні діти», – пояснив Віталій Петрович.

Наступним змаганням для волинських дзюдоїстів стане чемпіонат України U-16 у Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus