USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинське дербі: БК «Рівне» дотиснуло «Старий Луцьк» в овертаймі

20 Листопада 2021 22:12
Володіючи перевагою протягом всього матчу на виїзді, «Старий Луцьк – Університет» провалив четверту десятихвилинку, дозволивши БК «Рівне» перевести гру в овертайм (75:75), де в підсумку рівняни виявилися сильнішими – 87:85.

Перші очки у матчі закинули господарі – Водолазський двічі влучив з лінії, натомість лучани відповіли п‘ятьма очками Унгуряна. За стартові хвилини гості зуміли відірватися на +7, тож рівняни взяли тайм-аут. Однак це не дуже допомогло господарям, адже трьохочоковий від Зайця та ендван Коцька дозволили «Старому Луцьку» наростити перевагу +11 за 5 хвилин чверті. Проте до кінця чверті «Рівне» зуміло налагодити гру в нападі та скоротити відставання до 5 очок – 19:24.

На старті другої чверті у лучан відзначимо Коровякова, який влучив двічі поспіль та наростив первагу до +9. Але рівняни не відпускали гостей у рахунку, знову скоротивши відставання до -4. Надалі гойдалки у рахунку продовжилися: «Старий Луцьк» знову збільшив перевагу до 10 очок, але дві «трьохи» поспіль Шанюка дозволили рівнянам скоротити відставання до -2. Володимир Журжій вимушений був брати тайм-аут, після якого «Старий Луцьк» знову відірвалися на +7. Однак на велику перерву команди пішли за рахунку 39:43 на користь «Старого Луцька».

Лучани дозволили «Рівному» зрівняти рахунок на початку третьої десятихвилинки. Але невдовзі «Старий Луцьк» знову мав +7, зокрема завдяки влучному дальньому кидку від Зайця. Невдовзі Заєць вчергове влучив з-за дуги. Коли ж лучани мали 10 очок переваги, тренер рівнян Михайло Переверзій взяв тайм-аут в середині чверті. Відзначимо ефектні та ефективні дії Коцька наприкінці чверті, який закинув ендван та змусив на собі сфолити Шанюка.

На четверту десятихвилинку команди виходили за дванадцятиочкової переваги «Старого Луцька» – 56:68. Проте за стартові три хвилини рівняни поступово скоротили відставання до -5. За хвилину до фінально сирени Адедиран скоротив відставання рівнян до -2, але «Старий Луцьк» зусиллями Коровякова знову відновив +4. Тож господарі взяли тайм-аут, після якого Шанюк «трьохою» наблизив свою команду до лучан на відстань 1 очка за 26 секунд до сирени – 73:74. Відтак вже лучани взяли тайм-аут, і в них був м‘яч. Господарі сфолили на Унгуряні, але той зумів реалізувати лише один кидок з лінії. За 18 секунд до кінця Тимощук рахунок зрівняв – 75:75. В останній атаці лучани не зуміли довести комбінацію до влучного кидка тож гра перейшла в овертайм.

Волиняни захопили перевагу на початку овертайму, але знову провалили кінець, дозволивши Адедирану вирвати перемогу для БК «Рівне» – 85:87.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Володимир Коцько, в активі якого 17 очок. Вже завтра у другому матчі спарки лучани зможуть взяти реванш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus