USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Волинські артисти виступлять у зоні АТО

23 Травня 2017 18:29
Сьогодні волонтери центру «Серце патріота» разом з волинськими артистами відправились у зону АТО.

У планах активістів відвідати міста Волноваха та Вугдедар із концертною програмою «Єднаємось». Для бійців та місцевих жителів виступлять Володимир-Волинський молодіжний театр «Відродження», актор Волинського облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка Ярослав Абрамюк та співак Юрій Щербик.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Директор театру «Відродження» Олена Шарко розповіла, що артисти виступлять з пісенними та декламаторськими номерами.

«Це вже вдруге ми їдемо з концертною програмою на схід країни. Перш за все, хочеться підтримати хлопців та урізноманітнити їхнє дозвілля. Мій син також воює сьогодні в АТО, тому я добре розумію, як важко їм там без рідних, без теплого слова. Важливим моментом є показати жителям Волновахи та Вугледару те, що ми разом з ними, що ми одна країна, що на заході живуть такі ж українці, як вони. Тому за допомогою волонтерів «Серця патріота» ми організовуємо ці поїздки і, я сподіваюсь, не востаннє», – зазначила Олена Шарко.

Окрім концертів, які відбудуться у будинках культури, волинські артисти виступлять у 30-ій та 40-ій бригадах.

Волонтери також доставлять адресні посилки дітям, які проживають в місті Курахове.
Для бійців активісти підготували продукти харчування, необхідні засоби гігієни та пральну машину.

Керівник волонтерського центру, депутат Луцької міськради від фракції «УКРОП» Сергій Балицький зазначив, що частину вантажу сформовано також із допомоги, яку зібрала громада Володимир-Волинського району.

«Цього разу ми їдемо з особливою метою, тому охоплення такої кількості бригад, як зазвичай, не буде. Матеріальні речі, без сумніву, важливі на передовій, але не можна применшувати духовну складову. Завдяки таким концертам бійці та мирні жителі відволікаються хоча б на певний час від тривожних думок», – каже Сергій Балицький.
Серед вантажу також дитячі малюнки та ляльки-мотанки. За словами волонтерки Ольги Балицької, найбільшу мотанку створила і передала для бійців майстриня Наталія Бугай. Лялька містить побажання, аби хлопці скоріше повертались у свої родини.
Сформувати вантаж волонтерам допомогли школярі села Смордва Млинівського району Рівненської області, які приготували 30 відер вареників, також долучились ПАТ «Теремно Хліб», ТМ «Рута», поліграфічний центр «Формат Друк», підприємці Ігор Курілін та Юрій Коноваленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
їм Показати IP 23 Травня 2017 20:43
Тоже дадуть учасника ато?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus