USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

Волинські байкери показали свої «залізні конячки»

21 Квітня 2018 16:02
Театральний майдан Луцька «заполонили» двоколісні «монстри» байкерів із міжнародного клубу «Winds MC» (Вітри). Показуючи свою техніку, вартість якої подекуди більша півмільйона гривень, байкери запрошували долучатися до когорти сильних та вільних чоловіків, які люблять гарний відпочинок і безпечну їзду.

Президент Волинського мотоклубу «Winds MC» (Вітри) Святослав Пословський розповів, що на відкриття мотосезону приїхали товариші з Білорусі та Польщі.

«Ми хочемо показати себе, розповісти краянам про нашу клуб, аби до нас приєднувалися. У нас цікаво, проводимо багато різних заходів, люди вчаться безпечної їзди, обмінюються досвідом, допомагаємо один одному із «залізними конями», каже Святослав Пословський.
А на запитання яка тут найдорожча «конячка», байкар відповів так: «Кожен із мотоциклів найдорожчий для свого власника! А щодо ціни – є різні, наприклад «Kawasaki Vulcan», «Harley-Davidson», вартість яких за 20 тисяч «зелених».
На відкриття мотосезону в Луцьку приїхав і байкар з Польщі Яцек.

«У Луцьку я не вперше, мені дуже подобається місто, приємні люди, хочеться сюди приїжджати ще і ще. Байкарський рух цікавий тим, що тут ми, як брати, й можемо покладатися один на одного. Більше того, в нашому клубі є і литовці, білоруси, поляки, українці. Усі разом зустрічаємося, спілкуємося, відбувається культурний обмін та інтеграція народів задля співдружності та єдності», - наголосив Яцек.
Колоритні чоловіки та сексуальні жінки із своїми мотоциклами привернули увагу багатьох перехожих, які наввипередки фотографувалися з байкерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Поціновувач Показати IP 21 Квітня 2018 16:59
Краля на головному фото ДУЖЕ апетитна!!!!!! Хочу в їхній клуб!!)))
z до Поціновувач Показати IP 22 Квітня 2018 00:19
Приходь через 2 роки коли їй буде 18
Жека Показати IP 22 Квітня 2018 06:15
А в тебе мотивації стоїть?
Міша Показати IP 22 Квітня 2018 16:15
Наскільки я знаю , мотосезон у Луцьку відкрили тиждень тому. Що це за цирк?
Ігор до Міша Показати IP 23 Квітня 2018 09:15
А це відкривав сезон луцький клуб, який вже розвалюється, де бардак, хамство та втрата головної ідеї - формування дружньої команди однодумців. А це Волинський клуб, вони реально круті!
Міша Показати IP 23 Квітня 2018 12:33
Ігор, здається ці хами тебе дуже сильно обідили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus