USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські дефлімпійці та веслувальники здобули перемоги на світовому рівні

31 Липня 2017 16:00
Перші місця на Дефлімпійських іграх та чемпіонаті світу з веслування: спортсмени з Волині тріумфували у рамках змагань світового рівня.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації 31 липня.

Про успіхи волинських дефлімпійців та веслувальників поінформував начальник відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА Ігор Дмитришин. Він розповів, що 18-30 липня у Туреччині відбулися Дефлімпійські ігри, у яких взяли участь чотири волинські спортсмени. У цих змаганнях Дмитро Вишинський у змаганнях з легкої атлетики посів перше місце з бігу на 100 метрів, з бігу на 200 метрів – друге місце та в естафеті чотири по сто метрів здобув друге місце.

У кульовій стрільбі Олександр Колодій здобув перше місце (стрільба з малокаліберного пістолета, 25 метрів). Світлана Яценко в кульовій стрільбі з малокаліберної гвинтівки лежачи на 50 метрів здобула шосте місце, Наталія Димитрашко у кульовій стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів та з малокаліберного пістолета на 25 метрів зайняла восьме місце. Тренер-викладач Дмитра Вишинського – заслужений тренер України В’ячеслав Киричук, тренери-викладачі Олександра Колодія – Світлана Яценко, Наталії Димитрашко – заслужений тренер України Олександр Платонов та Вікторія Свереда.

Окрім цього, з 27 по 30 липня у румунському місті Пітешті відбувся чемпіонат світу з веслування на байдарках та каное серед молоді та юніорів. На ньому чоловічий екіпаж каное-двійка у складі Юрія Вандюка та Андрія Рибачка двічі здобув бронзові медалі на олімпійській дистанції 1000 метрів та на дистанції 500 метрів. Спортсмени – майстри спорту України міжнародного класу, вихованці школи вищої спортивної майстерності ФСТ «Колос», тренери – заслужений тренер України Федір Семенюк та Василь Прохорук.

У Києві з 27 по 30 липня відбулися фінальні змагання чемпіонату України з веслування на байдарках та каное серед закладів фізичної культури та спорту серед юнаків та дівчат «Стрімкі човни». За підсумками змагань Волинська обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Олімп» ФСТ «Колос» зайняла перше місце. Директор школи – заслужений працівник фізичної культури і спорту України Тарас Шевченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus