USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські легкоатлети на ЧУ в Луцьку вибороли 8 медалей

23 Липня 2018 12:00
Із 18 по 21 липня в Луцьку на стадіоні «Авангард» тривав чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та командний чемпіонат України з легкоатлетичних багатоборств.

Домашній чемпіонат став успішний для наших легкоатлетів, які вибороли для Волині вісім медалей, повідомили у прес-службі відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА, пише Перший.

Зокрема на чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих:

Ірина Климець зайняла 1 місце (метання молота), тренер викладач Черкашин Р.Є.;

Євген Гуцол зайняв 1 місце (800 м), тренери-викладачі: Вегнер О.А., Пилипей Л.П.;

Данило Даниленко зайняв 2 місце (400 м з/б), тренери-викладачі: Вегнер О.А., Вегнер О.І.;

Дмитро Шеремет зайняв 2 місце (метання списа), тренер викладач Сахарук В.І.;

Анатолій Синянський зайняв 3 місце (400 м з/б), тренери-викладачі: Родкіна Т.І., Вегнер О.І.;

Анна Лагода зайняла 3 місце (метання списа), тренери-викладачі: Саган А.Г., Черкашин Р.Є.;

Роман Рижий зайняв 3 місце (метання диска), тренер викладач Сахарук В.І.

У підсумку змагань команда Волинської області вперше в історії на дорослому чемпіонаті України з 26-ти команд зайняла високе 6 загальнокомандне місце.

На командному чемпіонаті України з легкоатлетичних багатоборств Руслан Малоговець (тренери-викладачі: Андросович С.В., Андросович В.С., Вегнер О.І.) виборов 3 місце у десятиборстві, що дозволило в підсумку команді Волинської області зайняти 5 загальнокомандне місце.

Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих був основним відбірковим турніром на чемпіонат Європи з легкої атлетики, який відбудеться 7-12 серпня в Берліні. Попередньо були затверджені склади команд зі спортивної ходьби та марафонського бігу для участі у чемпіонаті Європи.

Таким чином в найвищих Європейських змаганнях з легкої атлетики в Німеччині візьмуть участь 9 волинських спортсменів: Ірина Климець (метання молота), Євген Гуцол ( 800 м, 4х400 м), Данило Даниленко (400 м з/б, 4х400 м), Юрій Русюк (марафонський біг), Іван Банзерук (спортивна ходьба 50 000 м), Василина Вітовщик (спортивна ходьба 50 000 м), Надія Боровська (спортивна ходьба 20 000 м), Марія Філюк (спортивна ходьба 20 000 м), Віктор Шумік (спортивна ходьба 20 000 м).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus