USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські медики отримали новеньку карету швидкої допомоги

15 Листопада 2019 12:35
Голова обласної ради Ірина Вахович вручила ключі від новенького автомобіля швидкої допомоги виконувачу обов'язків директора КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимиру Шмалю.

На закупівлю автомобіля типу А «Citroen Jumper» виділили 1 мільйон 100 тисяч гривень з бюджету розвитку обласної казни, інформують на сайті Волиньради.

Потребу у придбанні спецавтомобілю керівництво комунального підприємства обґрунтувало на бюджетних слуханнях при формуванні бюджету на 2019 рік.

Володимир Шмаль пообіцяв, що цей спецавтомобіль без затримок буде введено в експлуатацію, до того ж його планують доукомплектувати, аби він відповідав типу В ( це автомобіль екстреної швидкої медичної допомоги, який розроблено та обладнано для транспортування пацієнтів, здійснення основного медичного догляду та нагляду за ними).

Цю карету швидкої допомоги передадуть відділу медицини катастроф, що безпосередньо здійснює екстрені виїзди на місця автокатастроф та у разі інших нещасних випадків.

Своєю чергою Ірина Вахович висловила сподівання, що цей автомобіль не стане останнім придбаним коштом обласного бюджету і цю традицію продовжать у 2020 році, адже потреба в оновленні рухомого складу автопарку центру екстреної медичної допомоги залишається. Голова обласної ради також ознайомилась зі специфікою робити центру та оглянула матеріально-технічну базу приміщення центральної оперативної диспетчерської.

Загалом автопарк КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» цогоріч поповнився 8-ма каретами швидкої допомоги. Із них 5 – було придбано фондом Ріната Ахметова, ще 2 – як гуманітарна допомога Китаю Україні та 1 – за кошти обласного бюджету. Як розповів Володимир Шмаль, востаннє спецтранспорт для центру закупляли ще у 2013 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 15 Листопада 2019 12:45
Вещь необходимая. Базара нет.
Небайдужий Показати IP 17 Листопада 2019 10:46
Автомобіль дали, тепер ще зарплату водіям, щоб було кому на тих швидких їздити.
горохів Показати IP 19 Листопада 2019 21:34
Ще би таких авто штук 50

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus