USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські поліцейські допомогли землякам-волонтерам

30 Квітня 2016 17:26
Волинські поліцейські допомогли волонтерам-землякам, які, повертаючись з передової, потрапили у скрутне становище.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів волонтер Микола Бабій.

Зокрема, вчора, повертаючись з передової, куди волиняни відвозили допомогу та передачі для бійців АТО, у Києві їх чекала неприємна несподіванка. Посеред дороги у волонтерів зламалося авто. І все б нічого, але надавати допомогу волинянам ніхто не поспішав.

«Повз нас проїжджали авто на волинських номерах, але ніхто не зупинився, не розпитав, що ж трапилося. А бус у нас примітний, видно, що військовий. Ніхто навіть не намагався запропонувати хоча б моральну допомогу», - розповідає Микола.

«Аж раптом підкочує до нас поліцейське авто, достають налигача, чіпляють нас і сунуть з міста. Вже аж за Києвом, коли вони наше авто завели «з буксиру», виявилось, що це наші волиняки-земляки, з кінологічного центру облуправління поліції», - каже далі волонтер.

Зі слів Миколи Бабія, поліцейські кінологи поверталися з наради у Дніпропетровську, де проходили навчання. І, як справжні земляки, не змогли оминути своїх.

Отож Микола Бабій, Андрій Федун та інші «врятовані» волонтери просили переказати велику подяку поліцейським кінологам.

І хоч, як каже пан Микола, волонтери знають ім’я лише одного з них – Анатолія Гловацького, проте обіцяють знайти й інших, аби подякувати особисто.

Фото зі сторінки Андрія Федуна у мережі Фейсбук:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
12121 Показати IP 30 Квітня 2016 18:46
ОЙ шо небуть А.Гловацький який не поспішає іти у відставку задовбали ці пенсіонери іще заказухи купляють!!!
Микола Бабій Показати IP 1 Травня 2016 01:11
Так і було. Пів дня- простирчали у "корку" на "аварійці", а зупинилися і витягли(буквально) нас звідти, лишень ці козаки. Про те, що я намагаюся їм подякувати, мабуть і не знають(скоріш за все, їм- не до соц мереж) і керівництву УМВС(чи як воно зараз)- не знаю як повідомити(звонив на "102"). Зате, нехай про це знають- наші Волиняни.
ВОЛОДИМИР Показати IP 3 Травня 2017 15:51
12121 - ПАМОРОКУ - А ЩО ТОБІ ГЛОВАЦЬКИЙ І ПЕНСІОНЕРИ МІШАЮТЬ - І ЩЕ ЗАДОВБАНИМ ТИ НАРОДИВСЯ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus