USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Львівщині волинські поліцейські затримали торговця вогнепальною зброєю

14 Лютого 2023 15:57
Вчора, 13 лютого, в одному з містечок Львівщини волинські поліцейські затримали чоловіка, який торгував зброєю.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Співробітники кримінальної поліції м. Любомль спільно з управлінням карного розшуку ГУНП та волинським управлінням департаменту внутрішньої безпеки, використовуючи можливості відділу кримінального аналізу, провели заходи з контрольованої купівлі пістолета у фігуранта.

«Пістолет «BLOW» 9 мм, що належить до вогнепальної зброї, мав ознаки конструктивних змін, тобто був перероблений продавцем. Одночасно з купівлею оперативники за силової підтримки спецпідрозділів ГУНП провели в помешканні продавця, транспортному засобі та гаражі санкціоновані обшуки.

Вилучено: десятки набоїв калібру 9 мм виготовлені кустарним способом, магазини до зброї, пістолети з візуальними ознаками внесених конструктивних змін, інструкції до пістолетів, металеві тиски для внесення конструктивних змін, а також мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази, що свідчать про його причетність до злочинної діяльності. Крім того, в квартирі знайдено канабіс та пристрої для куріння наркотичних речовин», - повідомив Юрій Крошко.

33-річний житель Львівщини одразу був затриманий в порядку ст. 208 КПК України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Сьогодні йому оголосили підозру за незаконне зберігання та збут вогнепальної зброї. Досудове слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus