USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські прикордонники-новобранці склали присягу

23 Березня 2023 20:43
Сьогодні в управлінні Волинського загону прикордонники, які нещодавно вступили на військову службу, склали присягу на вірність Україні.

Кожен із них обрав для себе почесну місію – обороняти нашу країну, захищати її територіальну цілісність та непорушність державних кордонів. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

«Попереду нелегкий шлях, але впевнений, що ми його пройдемо з честю. Уже зовсім скоро виженемо окупанта з української землі та здобудемо Перемогу», – каже 19-річний волинянин Сергій Киричук.

Нині вони разом із побратимами присягнули сумлінно та чесно виконувати військовий обов’язок і ніколи не зрадити українського народу.
Читати ще: Оборонні споруди та мінування території: як готуються захищати кордон із Білоруссю на Волині

З важливим днем у їхньому житті прикордонників привітав заступник начальника загону з персоналу Анатолій Щербак.
А на завершення урочистостей напутнє слово новобранцям сказав капелан протоієрей Михайло Хімчак. Поблагословив хлопців на подальшу службу та окропив їх освяченою водою.
У Держприкордонслужбі нагадують, що триває набір громадян на військову службу в підрозділи Волинського прикордонного загону. А охочі приєднатися до «Гвардії наступу», зокрема бригади «Сталевий кордон», відповідні заявки можуть подати до кінця березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus