USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські рятувальники 4 січня витягли з кюветів 9 авто. ФОТО

5 Січня 2017 12:35
Рятувальники надали допомогу водіям, які потрапили в скрутне становище на дорогах Волині.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

4 січня підрозділи пожежно-рятувальної служби УДСНС у Волинській області 9 разів виїжджали для надання допомоги водіям транспортних засобів, які потрапили в скрутне становище на автошляхах у зв’язку із складними погодними умовами. Загалом надано допомогу 10 громадянам.

Зокрема, о 7:30 бійці Державної пожежно-рятувальної частини №15 смт Локачі пожежною автоцистерною підвищеної прохідності відбуксирували на рівну частину дороги вантажний автомобіль поблизу с. Привітне Локачинського району.

О 10:30 відділення ДПРЧ-3 м.Рожище витягнули легковий автомобіль, який потрапив у замет на ділянці дороги Кременець-Козин.



О 15:30 відділення ДПРЧ-8 м. Камінь-Каширський відбуксирувало автомобіль поблизу с.Сошично, а рятувальники ДПРЧ-17 смт Турійська надали допомогу водію мікроавтобуса (без пасажирів) поблизу с. Копчів Турійського району.

Рятувальники Державного пожежно-рятувального поста №20 смт Торчин біля с.Хорохорин витягнули вантажний автомобіль з напівпричепом,

Бійці ДПРЧ-5 м.Нововолинськ на вулиці Промисловій з кювету витягнули вантажний автомобіль з причепом, ДПРЧ-7 м.Володимир-Волинський біля с.Новосілки Володимир-Волинського району відбуксирували вантажівку, а рятувальники ДПРЧ-11 смт Шацьк в с.Положево надали допомогу водію легковика.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
---- Показати IP 5 Січня 2017 12:47
Як завжди , комунальні служби України , зима застала зненацька!!!
Perlyna Показати IP 5 Січня 2017 19:01
Так, прогноз погоди на Різдво вражає http://meteo.gov.ua/, але, погодьтеся такою має бути справжня зима!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus