USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волинські шахтарі через невиплату зарплати пишуть заяви в поліцію

5 Вересня 2018 14:59
Гірники Шахти №9 «Нововолинська» припинили пікетування ДП «Волиньвугілля» і продовжують акцію на території шахти.

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

Робітники та учасники акції протесту пишуть заяви до поліції у зв’язку із порушення законодавства України і їхніх прав через невиплату зарплати.

О 16 годині ініціативна група на чолі із головою ППО НПГУ Шахти №9 «Нововолинська» Василем Гурою має зустрітися із очільником Волинської ОДА Олександром Савченком.

Нагадаємо, волинські шахатрі третю добу протестують проти невиплати зарплати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 5 Вересня 2018 15:31
От як жити добре стали. Вугольку дайом чайну ложку, а зарплату то держава. Не, треба добути багато вугiллячка, продать його i з тих грошей тодi буде вам зарплатня
Анонім до Анатоль_ Показати IP 5 Вересня 2018 16:53
Ти зовсім вже в шоці чи як?Тебе туди закинути,щоб ти ложку добув,а тоді думав чи писати чи морду відмити від пилу щоб побачити зароблені гроші.Ти вже пишеш як з гарячки.Люди відстоюють свої права,а ти сидиш там на пенсії і пишеш всяку х..ню під кожною новиною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus