USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські шахти хочуть реорганізувати вже цього року

4 Грудня 2017 09:41
Створити волинське шахтоуправління та підпорядкувати цій структурі усі шахти області пропонують в облдержадміністрації, і ці зміни проситимуть в Києва ухвалити вже цього року.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 4 грудня.

«Перебуваючи із робочою поїздкою у Києві, голова ОДА звернув увагу на те, що необхідно вносити зміни у структуру шахт, і завтра буде зустріч з колективом шахтарів. Після цього надішлю відповідне подання щодо реорганізації, адже має бути створена шахтоуправління, якому будуть підпорядковуватися інші шахти, а заступники керівника шахтоуправління будуть керівниками цих шахт. Відповідно, буде зміна системи фінансування: поступатимуть кошти одразу на шахтоуправління. Це дасть змогу ліквідувати прокладки. Цього року волиняни видобули вугілля на 60 тисяч тонн менше, ніж торік, а це мінус 130 мільйонів гривень», - розповів Гунчик.

Та додав, що президент підписав відповідні зміни до законодавства, і цього тижня заборгованість із зарплат перед шахтарями бути погашена.

Нагадаємо, що гірникам боргують зарплату ще з серпня. З цього приводу вини висунули Гунчику ультиматум.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 4 Грудня 2017 09:49
Получається шо було ДП "ВолиньБЕЗвугілля", а Гунчик хоче зробити з нього шахтоуправління "ВолиньБЕЗвугілля"? Перейменувати контору хоче Гунчик? І шо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus