USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинські школярі купили Starlink для військових

1 Березня 2023 23:06
Учні Камінь-Каширського ліцею № 2 купили та передали бійцям Збройних сил України систему супутникового зв’язку Starlink.

Як розповідає директорка закладу освіти Тетяна Митчик, Starlink вже передали на передову. Прилад поїхав на Бахмутський напрямок, пише газета «Полісся».

«Діти залюбки ініціюють та долучаються до такої доброчинності. Іноді здається, що волонтерська діяльність їх наче окрилює. І не дивно, адже це підростаюче покоління хоче бачити свою державу вільною та демократичною. А тому воно вже докладає до цього своїх зусиль, допомагаючи захисникам, які сьогодні змушені виборювати це майбутнє, проливаючи кров», – каже Тетяна Йосипівна.

Читати ще: «Ми їх робимо з добром у серці»: діти на Волині створюють обереги для військових

Разом із черговим вантажем допомоги для військових у напрямку Бахмута ліцеїсти відправили придбаний за зібрані кошти планшет, а також маскувальні сітки і домашні теплі подарунки. Старшокласники розмалювали національні стяги. На них вони написали свої побажання та зобразили заповітні мрії, що мають здійснитися у вільній Україні. Молодші ж школярі виготовили обереги, які охоронятимуть наших воїнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus