USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Волинські танкісти прибули на навчання до Німеччини. Фото

25 Квітня 2018 13:25
Українська військова техніка для участі у міжнародних навчаннях Combined Resolve Х 24 квітня прибула до військового полігону багатонаціонального міжвидового центру з підтримки боєготовності 7-ї армії США (Хохенфельс, ФРН).

Про це пише Ukrainian Military Pages.

Серед військової техніки сім БТР-80 десантно-штурмової роти 79-ї окремої десантно-штурмової бригади і п'ять танків Т-84У «Оплот» 14-ї окремої механізованої бригади, а також техніка забезпечення. Бронетранспотреи і танки пройшли модернізацію, зокрема забезпечені технічними засобами геолокації (GPS) та радіостанціями Harris.

Військовослужбовці зведеного підрозділу Збройних Сил України прибули на полігон поблизу міста Хохенфельс днем раніше та були розміщені у казармах американської бази.

Українські десантники вже встигли взяти участь у плануванні одного з практичних етапів Combined Resolve X. А Генеральний штаб ЗС України повідомив, що наша десантно-штурмова рота діятиме у складі багатонаціонального батальйону.

В понуділок після розвантаження техніки, українці приступили до її перевірки та підготовки до навчань, зокрема встановлення системи лазерної імітації стрільби і ураження (MILES).

У навчаннях беруть участь більше 3700 військовослужбовців з 13 країн НАТО та країн-партнерів. Багатонаціональні навчання «Combined Resolvе» проводяться Командуванням ЗС США у Європі двічі на рік у період проведення ротації частин американської армії.

Танкісти 14-ї бригади після Combined Resolve Х також візьмуть участь у танкових змаганнях Strong Europe Tank Challenge, які теж пройдуть у ФРН з 4 по 8 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus