USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Важкоатлети-волиняни привезли золото і кубок

25 Лютого 2014 13:16
5 золотих, срібну та бронзову медаль привезли важкоатлети області з Кубка України з важкої атлетики.

Про це стало відомо під час прес-конференції, яка відбулася в обласному управлінні молоді та спорту сьогодні, 24 лютого.

Змагання тривали з 18 по 22 лютого у Вінниці. Учні Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності показали себе достойно серед 15 команд областей та міста Києва.

Золото здобули: Надія Миронюк (СТ «Динамо»), Віталій Глушко (СТ «Динамо), Богдан Токар (СТ «Спартак» та «Колос»), Юрій Бойко (СТ «Динамо»), Ярослав Вітер (СТ «Колос»).

Срібною призеркою стала Тетяна Бортнік (СТ «Колос»), а бронзу виборов Валентин Андрусь (СТ «Колос»).

Усі призери – майстри спорту.

У загальнокомандному заліку чоловіча збірна команда Волинської області восьмий раз поспіль посіла перше місце і виборола кубок.


Заслужений тренер України Микола Авраменко розповідає, що змагання були дуже напруженими.

«Було трошки боязно, бо цього року троє ведучих спортсменів нашої збірної не виступали. Натомість виступило молоде поповнення. Але результат говорить сам за себе», - каже тренер.

Він зауважив, що перемога – заслуга не лише команди й тренерів. Без допомоги благодійників виграти було б значно складніше.


«Кубок кується не лише спортсменами. Хочу подякувати благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який забезпечив харчуванням деяких спортсменів. Хочу побажати йому міцного здоров’я, бо без такої підтримки було б важко перемогти», - зазначив Микола Авраменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus