USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські священики «під Москву» не пішли

1 Березня 2011 18:25
На Волині священнослужителі різних конфесій між собою не ворогують.

У цьому 1 березня під час прес-конференції запевнив архієпископ Луцький і Волинський Михаїл Української православної церкви Київського патріархату.

«У нас, дякувати Богу, є порозуміння між конфесіями, і ніякого «шатання» у цьому плані немає. Я радію з того, що священики різних конфесій між собою спілкуються та вітаються», - наголосив Михаїл.

На думку священнослужителя, покращенню ситуації посприяли домовленості на вищому рівні духівництва, які ще у 2009 році стали першими кроками у спільному діалозі між різними конфесіями.

«Ми ж все-таки вітаємося і не ставимося вороже один до одного. Це таке своєрідне потепління. Зрештою, намагаємося шукати те, що нас поєднує, а не навпаки», - зазначив священик.

За словами владики, «із приходом нової влади всі чомусь вирішили, що священики відразу різко підуть під Москву». Однак на Волині цього не трапилося, запевнив архієпископ Михаїл.

«Я вважаю, що в нашій області не спостерігається ніякого похолодання у відносинах», - вкотре святий отець запевнив журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
оо Показати IP 1 Березня 2011 19:05
Як це неворогують? Вони невизнають і непризнають один одного. Говорять що опоненти неправі і до них неходіть. Якщо хрещений не в тій парафії, з тобою навіть говорити небудуть!!
Exaboto Показати IP 1 Березня 2011 19:32
"святий отець" - :))))
Ko3bMa до Exaboto Показати IP 1 Березня 2011 19:54
хоч тут не гризуть одне одного
Граб Показати IP 2 Березня 2011 20:50
Вартість переходу під москву -100 000. Ха-ха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus