USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Волинського майстра Фаберже двічі прооперували

27 Лютого 2018 15:02
Заслуженого майстера народної творчості, відомого в Україні та поза її межами своїми унікальними роботами з яєчної шкарлупи, Анатолія Бойка з Володимира-Волинського прооперували. Йому зробили одразу дві операції. Про це на своїй сторінці в мережі написав музикант і композитор Сергій Шишкін.

"Толік відходить після операцій - ДВОХ! Обидві зробили вчора. Наркоти вже не бере. Всім дуже вдячний. Грошей поки вистачило на поточні витрати включно з наркозом. "Ітого" ще не оголошували. Може шкодують відразу після операції. Ніби перед випискою мають озвучити суму. Так що будьмо! Разом з нашим несамовитим Майстром з Волині. А точніше - з Володимира!", - йдеться у дописі.

Охочі допомогти волинському майстру у лікуванні та реабілітації, можуть перераховувати кошти на картку:

Приватбанк 4149 4978 5432 5950 Бойко Анатолій Ігорович.

Нагадаємо, волинянин оздоблює яєчні шкаралупи металом та дорогоцінним камінням і за це його називають «волинським Фаберже». Анатолій Бойко один такий на всю Україну, а можливо, і на весь світ. Окрім того, талант нашого земляка навіки закарбували у «Книзі рекордів України». Також Анатолій показав оригінальну композицію у техніці витягування яєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus