USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Волинським військовим на Авдіївський та Запорізький напрямки відвезли дрони та медикаменти

29 Квітня 2024 16:25
З Волині доправили допомогу на Авдіївський та Запорізький напрямки фронту. Основа вантажу – квадрокоптери. Це FPV-дрони-камікадзе, багатоцільові Mavic 3 Pro, а також тепловізійні Mavic 3T для нічних тактичних операцій. Крім того, задоволено запит бійців і на медикаменти.

Про це інформує пресслужба облради.

Цей транш допомогли сформувати колективи обласних комунальних закладів: територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства, центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф, фтизіопульмонологічного диспансеру, інституту післядипломної підготовки освітян, Луківського профтехучилище № 22 та обласної бібліотеки для дітей.

Читати ще: Луцькрада за тиждень передала десятки дронів для чотирьох бригад

Допомогу передали підрозділам, де служать волиняни, які протистоять ворогові на найважчих ділянках боєзіткнень. Це, зокрема, 100-а вже окрема механізована бригада, 118-а ОМБр та 128-ма окрема гірсько-штурмова, де заступником комбрига тепер колишній командир 2-го Луцького окремого стрілецького батальйону Ігор Бурдейний.

Доправили допомогу голова Волиньради Григорій Недопад, депутат Ігор Лех та парламентар Вячеслав Рубльов.

Читати ще: Завжди поруч: мер Луцька передав військовим чергову партію допомоги

«Вчергове відвідали наших хлопців, актуалізували потреби. Квадрокоптери – на першому місці серед заявленого, тож не припиняємо працювати у цьому напрямку», – зазначив Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus