USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Волинський фаберже виготовив яйце із зображенням дрона, його продадуть з аукціону

21 Січня 2024 18:32
Майстер з Володимира Анатолій Бойко на прохання військових 14-ої окремої механізованої бригади виготовив гусяче яйце із зображенням дрона і оздобив його металом та бурштином.

Як розповів майстер Суспільному, з таким проханням до нього звернувся його товариш, який нині служить у 14-ій бригаді та перебуває на фронті.

З його слів, військовим нині катастрофічно не вистачає дронів для оперативної розвідки ситуації та передовій.

Читати ще: Нова колекція з 20 різьблених яєць: волинський Фаберже опанував нову техніку

«Я багато виготовляю робіт на прохання військових. Їх продають на різних аукціонах. Ціна може бути різною. Все залежить від менеджера, який буде займатися продажем. Наприклад, нещодавно у Прибалтиці купили яйце за 1700 Євро, буває і за 1000 доларів», – говорить Анатолій Бойко.

В якій саме країні продаватимуть з аукціону це яйце, Анатолій Бойко поки не знає, але каже, що сподівається – вторгованих грошей буде достатньо, щоб допомогти підрозділу його товариша.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus