USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинський хірург безкоштовно оперуватиме діток з вадами обличчя

23 Березня 2019 18:43
Відомий хірург з Волині Ростислав Валіхновський спільно з американськими медиками безкоштовно оперуватиме дітей з діагнозом «заяча губа».

Про це Валіхновський повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«У нас є можливість благодійно виконати операції по ліквідації дефекту «заячої губи» для українських діток віком до 5 років.

Лікування та перебування у клініці – абсолютно безкоштовне.

Спільна українсько-американська програма має за мету – благодійно допомогти українським дітям, що мають діагноз «заяча губа», забезпечити високу якість хірургічної допомоги, а також стати довготривалою та багатогранною програмою для кращого розуміння причини вроджених аномалій і профілактики даного захворювання в українських дітей», – йдеться у дописі.

Благодійну медичну ініціативу започаткували інститут Valikhnovski Surgery Institute та команда американських лікарів з Massachusetts General Hospital.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus