USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський спортсмен отримав премію від Кабміну

18 Серпня 2020 19:05
Відомий активіст, керівник туристичного комунального закладу на Волині та водночас спортсмен клубу GARDA Богдан Бальбуза отримав премію від Кабінету Міністрів України.

Про це повідомили на сторінці GARDA у фейсбуці.

«Нещодавно відділ національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту повідомив про те, що відомий активіст, керівник туристичного комунального закладу на Волині та водночас спортсмен клубу GARDA Богдан Бальбуза відзначений премією Кабміну за національно-патріотичне виховання громадян, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним cилам та іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам спеціального призначення, надання допомоги особам, які беруть або брали участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях КМУ», – йдеться у дописі.

Як зазначають, за три роки членства у клубі GARDA Богдан Бальбуза став чемпіоном України з бразильського джиу-джитсу, призером чемпіонату України з грепплінгу та здобув статус кандидата у майстри спорту з грепплінгу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus