USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Керівник Волинського центру національно-патріотичного виховання отримав премію Кабміну

4 Жовтня 2020 11:31
Директора КЗ «Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради» Богдана Бальбузу відзначили премією Кабміну за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Про це Богдан Бальбуза повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Вручення Премії Кабміну за особливі досягнення молоді у розбудові України. Важливий момент – визнання на високому рівні тієї роботи, яку ми робили всі ці роки з побратимами та однодумцями. На фото також мали б бути багато людей: Юлія Сливінська, Макс Каширець, Наталія Шум’янко, десятки людей з «Національного Альянсу», Волинського центру національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства, Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк та інших середовищ. Дякую вам за все пройдене разом! А далі точно буде. Адже ми заряджені і готові до руху», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus