USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський УКРОП закликає підписати меморандум про чесні вибори

18 Березня 2019 18:29
Меморандум про чесні вибори представникам демократичних опозиційних сил запропонував підписати депутат Волинської обласної ради, очільник Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов.

Про це політик завив під час прямого ефіру на ТРК «Аверс».

За словами депутата, більшість кандидатів на пост Президента України від об’єднаної опозиції, які сповідують демократію, в студії програми «Право на владу», що виходить на каналі 1+1, вже підписали спільний меморандум.

«Під час виборів Президента України від УКРОПу буде вестися паралельний підрахунок голосів, бо кожна влада хоче сфальсифікувати результати волевиявлення громадян. Але я пропоную нам усім об’єднатися на Волині, а в подальшому в кожній області аби виступити проти фальсифікації результатів виборів. Кандидати в Президенти це зроблять в Києві, а ми тут. Будемо координувати свої дії по всій Україні», – зазначив очільник Волинського УКРОПу.

Вячеслав Рубльов закликає людей прийти 31 березня на виборчі дільниці та проголосувати за будь-якого кандидата.

«Не можна бути байдужим до долі країни, адже подальше майбутнє держави в наших руках», – підкреслив політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus