USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинських чиновників зобов’язали звітувати про виконання програм

15 Березня 2016 15:36
Заслуховувати звіти про виконання регіональних програм перед тим, як продовжувати їхню дію, вирішили депутати Волиньради.

Про це йшлося під час позачергової третьої сесії Волинської обласної ради.

Як зауважив автор проекту рішення, голова фракції «УКРОП» Вячелав Рубльов, під час минулої та чинної каденції облради неодноразово піднімали питання про необхідність звіту про виконання програм, які планують продовжувати. Таким чином, пропонують перед тим, як продовжувати програми, отримувати конкретний звіт про те, як була реалізована попередня програма.

Нагадаємо, що під час минулої сесії Волиньради на відсутність звіту про виконання програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини нарікали депутати облради під час обговорення проекту нової програми.

«Розгляд питань на пленарних засіданнях сесії обласної ради щодо затвердження програм соціально-економічного та культурного розвитку області, цільових програм з інших питань, внесення до них змін, які стосуються пролонгації терміну їх дії, здійснюється тільки після заслуховування звітів про виконання відповідних програм, термін дії яких закінчився», - йдеться у документі.


Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тимоха Показати IP 15 Березня 2016 15:45
Оце вірно. А то як гроші брати під програми, а потім різними схемами викручувати собі "відкати" - то черга стоїть з бажаючих покерувати, а як пояснити де гроші, де результати - то "попєрєдніки" винуваті, інфляція і т.д. Гнати поганою мітлою всіх хто працює не на результатат, а на власне збагачення.
Ода Показати IP 15 Березня 2016 21:28
Звітувпння про виконання програм було зпвжди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus