USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинський військовий, який фанатіє від залізниці, після народження внучки став Дідом Ту-Ту

13 Січня 2023 07:45
У дитинстві боєць Волинської бригади тероборони пан Володимир був просто Вовчиком. І якось хлопчика запитали – ким він хоче бути, коли виросте. «А я ще не знав, що машиністів називають машиністами. Сказав, що хочу бути паровозом…»

Звісно, до малого відразу приклеїлося прізвисько Паровоз. На яке Вовчик аніскільки не ображався – адже просто фанатів від усього, пов’язаного із залізницею. До того ж, і старший брат вже вчився на залізничника, пишуть у 100 окремій бригаді територіальної оборони.

Питання вибору професії не стояло взагалі – Володимир пішов вчитися на помічника машиніста. Згодом строкова служба на Північному флоті, демобілізація, робота за фахом…

А потім настало 24 лютого 2022 року. Наступного дня пан Володимир вже був у лавах Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони.

«Постало питання вибору позивного. А нащо придумувати щось нове – коли є старе? Проте порадившись з побратимами вирішив, що слово «Паровоз» для позивного не надто підходить – надто довге. Спало на думку «похідне» від нього «Ту-Ту» – простіше, скоріше і легше вимовити…».

А за кілька місяців у родині бійця «Ту-Ту» сталася велика радість – в сім’ї сина та невістки народилася маленька Улянка…

Привітавши чоловіка, побратими постановили: негоже бійцю в поважному статусі дідуся бути просто «Ту-Ту» – час ставати «Дідом Ту-Ту»!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus