USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський захисник пережив 19 операцій

14 Грудня 2016 08:15
Волинський боєць Володимир Кривовязюк пережив 19 операцій після поранення.

Про це пише в Facebook волонтер Наталія Попова.

"Я просто приклоняюся перед його силою, мужністю та невичерпним оптимізмом", - йдеться у дописі.

Зі слів волонтерки, чоловік був на контрактній службі.

В березні 2014 р. Виїхали в Сумську обл. на блокпости. В травні вїхали в зону АТО. Перші зачистки - Ямпіль, Лисичанськ, Сєвєродонецький і т.д. Перша ротація - вересень 2015 р. Далі знову АТО. Поранений був 3 березня (Бахмутьська траса біля Кримського) 2 снайперськими кулями в руку та ногу. Куля повністю роздробила локтьовий суглоб.



Та хлопцю повезло - попав у програму НАТО на лікування за кордон. Вже в 20 числах березня був відправлений в Гамбург. Вставили штучний суглоб. Лікування пройшло нормально. В Гамбурзі нашого Вову вихажували чудові волонтери. Уклін вам низький!!! В серпні 2015 року хлопець повернувся додому. 19 червня одружився. В 2016 р. 27 червня народилась донька.

Все було гаразд, але почали помічати, що рука всихає, втрачає нормальну рухливість ( не розгинається і не згинається повністю). Мама Аліна Кривовязюк одразу почала консультації з лікарями і отримала страшний діагноз- відмер нерв на руці. Так Вова потрапив в Інститут травматології та ортопедії в Києві в золоті руки лікарів з династії Гайовичів. Вчора прооперували- зробили пластику (пересадили нерв з ноги на руку)....



Від імені багатьох медичних волонтерів ми з Наталією Ариванюк щиро дякуємо Гайовичу Василю Васильовичу і Ігор Гайович Володимировичу за високий хірургічний професіоналізм та безкінечно людяне відношення до бійців, поранених в АТО. За майже 3 роки війни ці хірурги відновили руки багатьом волинським бійцям - нашим підопічним. Для нас хірурги Гайовичи- взірець професіоналізму і людяності

А наш Володя нормально вийшов з наркозу (одразу попросив шаурму)))). Нерв має відростати довгий час і це дуже боляче... Я дуже переживаю за хлопця- такі мучіння попереду... Але він з оптимізмом дивиться в майбутнє і рветься додому! Там же чекають любимі дівчата- дружина і донечка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр Показати IP 14 Грудня 2016 10:08
Цей 1 групу як інваліда війни виробить точно десь тисяч 5 мабуть
Олена Показати IP 14 Грудня 2016 11:10
Швидкого одужання і сил !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus