USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майно «Волиньвугілля» можуть продати за борги

6 Листопада 2017 12:26
Суд дав дозвіл на реалізацію майна державного підприємства «Волиньвугілля» через борги. Не сплачуючи гроші за землю, «Волиньвугілля» і квартирно-експлуатаційний відділ Володимира-Волинського стали найбільшими боржниками в області.

Про дану ситуацію повідомила начальник головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Світлана Савчук під час оперативної наради в облдержадміністрації 6 листопада.

«За січень-жовтень цього року до бюджетів усіх рівнів зібрали більше 4,5 мільярда гривень платежів. Попри це, є чималий борг перед обласним бюджетом - 84 мільйони гривень. Половина цієї суми - борг за плату за землю.

Тут найбільші боржники – ДП «Волиньвугілля» та КЕВ Володимира-Волинського. По «Волиньвугіллю» вже є судові рішення щодо стягнення коштів, зокрема шляхом продажу майна», - повідомила посадовець

На це голова облдержадміністрації Володимир Гунчик додав, що поки про продаж майна мова не йде, обмежаться розстрочкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 6 Листопада 2017 12:31
А купить таке майно за безцінь або фірташ або ахметов. Як трапляються такі постійні співпадіння, незрозуміло ...
АНАТОЛЬ_ Показати IP 6 Листопада 2017 16:31
І нічого тута то ВОЛИНЬбезВУГІЛЛЯ не поробить. Мусово їм буде терпіти, зцепити зуби та терпіти до останнього, бо вугілля вже не має а залишилася в ниї тільки одна гордість на тому волиніБЕЗвугілля. А кому їхня та гордість зараз треба? Нікому, брати мої!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus